Sider

torsdag den 23. september 2010

Hvad er en nytænker?


Preben Kirkeby med nytænkerprisen

Jeg ved det er en gammel nyhed. Men faktisk modtog mentor Preben kirkeby (Preben Kirkeby - portræt af en nytænker)  - der har været med til at udvikle den metode, vi køre mentorpanelet efter, Hedensted Erhvervs Nytænkerpris 2009. Han gjorde det blandt andet for sin rolle i mentorpanelet, og en helt masse andet som du kan læse mere om og se filmen ved at følge linket til vejle amts folkeblad.


Jeg synes personligt, det kunne være rigtig godt hvis prisen i år gik til en iværksætter, som kunne vise vejen for de mange andre unge virksomheder. At det kan betale sig, at turde tænke nyt, anderledes og kæmpe for det man tror på . Mange af de virksomheder vi har haft igennem mentorpanelet, har faktisk nytænkt deres produkter eller forretningside. Ikke fordi de har opfundet en helt ny dims, vi slet ikke var klar over, vi havde brug for. Men fordi de har gjort de produkter de forhandler lige det bedre, udviklet det eksisterende, så det er blevet noget nyt og anderledes. Det kalder jeg innovation og nytænkning.

Men hvad er en nytænker egentlig?


ps. har du et bud på hvem der skulle have prisen for året Nytænker 2010 i Hedensted Kommunen, så send endeligt dit bud til erhvervschef johannes.larsen@hedensted.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar