Sider

onsdag den 26. januar 2011

Du kommer ingen vegne, hvis du ikke tør vise dig frem!

Skal du virkelig rykke noget i din virksomhed, bliver du nødt til at turde  lade andre få indblik i de ting du arbejder med, om det så er nye produkter, nye forretningsideer, du har nogle dilemmaer, udfordringer, succeser, fået ny viden eller satser på vækst og udvikling. 
Det kan virke grænseoverskridende at gøre det, men ikke desto mindre er der gevinst at hente, hvis du tør. Men selvfølgelig skal det være folk, du stoler på - men ikke din mor eller kæresten!

Jeg havde for nylig møde med en virksomhed, som gerne vil en tur i mentorpanelet. Det er en ung og dynamisk virskomhed, og ejerne har udviklet et nyt forretningskoncept, som de gerne vil have igennem mentorpanelets vridemaskine. Imidlertid var de lidt bekymret for, om deres forretningskoncept var i sikkerhed, specielt fordi en af mentorerne er inden for samme branche.

Det er selvfølgelig helt ok, at melde pas overfor en mentor af den ene eller den anden årsag. Vores mentorer har tavshedspligt, det samme har vi erhvervskonsulenter.

Efter en snak, hvor vi blandt andet kom omkring det positive i at få feedback, konstruktiv kritik, ideer med mere fra en med branchekendskab, valgte virksomheden at turde vise sig frem. Jeg er overbevist om, at de ikke kommer til at fortryde det valg.


1 kommentar:

  1. Har mødt mange virksomheder uden bestyrelse og det resulterer i for lidt udvikling

    SvarSlet